vineri, 15 octombrie 2010

Lista contribuabililor 3

Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2393 din 5 octombrie 2010 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 753/2006 privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 683 din 8 octombrie 2010

Lista contribuabililor mari care urmeaza a fi administrati incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator de Directia generala de administrare a marilor contribuabili, precum si lista contribuabililor care, incepand cu aceeasi data, nu vor mai fi administrati de Directia generala de administrare a marilor contribuabili se actualizeaza conform criteriilor de selectie prevazute in anexa nr. 1 si prevederilor art. 5, se intocmesc anual pana la data de 30 noiembrie, se aproba prin ordin al ministrului finantelor publice si se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. Directia generala de administrare a marilor contribuabili va notifica contribuabilii ce vor fi predati spre administrare altor structuri incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator. Prevederile art. 44 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, se aplica in mod corespunzator.

Lista nominala a sediilor secundare ale contribuabililor mari care indeplinesc criteriile de selectie prevazute in anexa nr. 1 se actualizeaza anual si se publica, pana la data de 30 noiembrie, pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice - portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu