vineri, 15 octombrie 2010

Lista contribuabililor

Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2395 din 5 octombrie 2010 pentru modificarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 1.074/2006 privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii la Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 683 din 8 octombrie 2010

Listele contribuabililor mijlocii se intocmesc anual, pana la data de 30 noiembrie, se aproba prin ordin al ministrului finantelor publice si se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii a Municipiului Bucuresti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti, care administreaza contribuabilii mijlocii ce vor fi predati spre administrare altor structuri incepand cu data de 1 ianuarie a anului urmator, va notifica asupra acestui fapt respectivii contribuabili. Prevederile art. 44 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, se aplica in mod corespunzator.

Lista nominala a sediilor secundare ale contribuabililor mijlocii prevazuti la art. 1 si 11 se actualizeaza anual si se publica, pana la data de 30 noiembrie, pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice - portalul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu